Skip links

Alternatief voor chloor zwembad

Bent u op zoek naar een alternatief voor chloor zwembad? Wij kunnen u helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Biotop zwembaden. Dankzij onze Biotop zwembaden kunt u veel plezier beleven aan het dagelijks zwemmen in combinatie met de natuur.

Biotop zwembad; geschikt alternatief voor cloor zwembad

Een Biotop zwembad is een zwembad zonder chemische toevoegingen. Aangezien er geen chemische toevoegingen in het zwembad aanwezig zijn is het niet te vergelijken met zwemmen in een zwembad met chloor. U neemt een duik in schoon en helder water.

Een ander voordeel is een nieuwe ontwikkeling omtrent Biotop zwembaden. Zo wordt er dankzij fotovoltaïsme meer energie opgewekt, wat ervoor zorgt dat uw zwembad wordt verwarmd.

Hoeveel kost een Biotop zwembad?

De kosten van een Biotop zwembad zijn uiteraard afhankelijk van uw eisen en wensen. Punten waar u rekening mee moet houden zijn: kiest u voor een energiezuinig Biotop zwembad? In welke vorm wilt u het zwembad hebben? Enzovoort. Uit ervaring kunnen we zeggen dat we voor 50.000 euro een Biotop zwembad aan kunnen leggen, de gemiddelde prijs ligt echter rond de 60.000 tot 70.000 euro

Brochure aanvragen

Heeft een Biotop zwembad uw interesse gewekt en wilt u graag meer inspiratie op doen omtrent de mogelijkheden? Vraag dan direct onze brochure aan en leer meer over dit perfecte alternatief voor chloor zwembad.

Waarom kiezen voor De Waal Biozwembaden?

Wij, van De Waal Biozwembaden, zijn marktleider op het gebied van Biozwembaden en hebben veel ervaring met de aanleg hiervan (ruim 30 jaar). Inmiddels hebben we meer dan 6.000 tevreden klanten. Daarnaast zijn wij de officiële dealer van Biotop: de absolute nummer 1 in Biozwembaden.

Heeft u vragen over onze Biozwembaden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u uw droomtuin met Biozwembad te realiseren.