Skip links

Eco zwembad: zwemmen in kristalhelder water

Een eco zwembad heeft de uitstraling van een traditioneel zwembad, maar op alle overige punten zijn de twee niet te vergelijken met elkaar. Het ecologisch zwembad functioneert volledig zonder chloor of andere giftige chemicaliën. Toch kunt u zwemmen en genieten van kristalhelder zwemwater, gewoon in uw achtertuin. Dit komt dankzij de innovatieve technieken van BioTop. Het schone water geeft u een prettig huidgevoel en geeft u de mogelijkheid om volledig te ontspannen dicht bij de natuur.

De mogelijkheden van het design voor een eco zwembad zijn eindeloos. Bijvoorbeeld een klassiek design, met strakke rechte lijnen. Of juist een natuurlijke vormgeving met zachte en ronde vormen, zodat uw zwembad volledig in de natuur op gaat. Of u nu kiest voor een modern of tijdloos ontwerp, met een biozwembad is het elke dag net alsof u in een bergmeertje zwemt.

Dit zijn de voordelen

Behalve dat een eco zwembad geen chloor nodig heeft om te kunnen functioneren, zijn er nog een aantal andere voordelen van een biozwembad. Zo is uw nieuwe zwembad energieneutraal, doordat het meer energie opwekt dan het verbruikt om het zwembad te verwarmen. Bovendien heeft een eco zwembad weinig onderhoud nodig, doordat de natuur en achterliggende technologie het werk doet. Tenslotte gaat een biozwembad lang mee, u kunt dus jarenlang genieten van uw zwembad.

Benieuwd hoe een biozwembad werkt? We leggen het u graag uit.

Wat kost een ecologisch zwembad?

Om u een indicatie te kunnen geven van de kosten van een ecologisch zwembad horen we graag wat uw wensen zijn. Het aanleggen van een zwembad is tenslotte persoonlijk, en voor iedereen anders. Bovendien is het ook afhankelijk van welk soort zwembad u zoekt. Is dit een traditioneel zwembad in combinatie met chloor? Of kiest u voor een innovatief biozwembad, met alle bovengenoemde voordelen? We komen graag met u in contact om u over de mogelijkheden en daarbij behorende kosten te informeren. Gebruik onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.