Skip links

Natuurlijke zwemvijver: zo schoon was uw zwemwater nog nooit

Als u eenmaal heeft heeft gezwommen in een natuurlijke zwemvijver dan wilt u nooit meer iets anders. Het water wordt op biologische wijze gefilterd, waardoor u een verfrissende duik kunt nemen in schoon en helder zwemwater. Omringd door prachtige bloemen en planten en zonder toevoeging van chemicaliën is het alsof u in een bergmeertje zwemt.

Biologische zwemvijver van Biotop

Wat is er nu zo ‘biologisch’ aan een biologische zwemvijver? We leggen het u uit. De zwemvijver bestaat uit twee delen, het zwemgedeelte en de regeneratiezone. In dat tweede deel is waar het zwemwater op biologische wijze wordt gefilterd, zonder gebruik van chemicaliën. Daardoor kunt u genieten van helder zwemwater, dat niet alleen natuurlijk oogt, maar ook nog eens een prettig huidgevoel geeft.

Het perfecte rustpunt in uw tuin

Door zijn natuurlijke vormen, schoon en helder water en omringd met allerlei flora en fauna vormt de zwemvijver het perfecte rustpunt in uw tuin. Vergeet even alle hectiek en laat de zorgen van u afglijden terwijl u een verkoelende duik neemt in uw zwemvijver. Door de unieke vormen, met speelse oevers en rustig kabbelende beekjes kunnen we voor iedere tuin de perfecte zwemvijver bieden.

Bovendien zorgt de dompelpomp en put ervoor dat de circulatie van het water nagenoeg geruisloos verloopt. Zo bent u niet alleen verzekerd van natuurlijk zwemwater zonder plantenresten maar ook van een oase van rust waar u heerlijk kunt genieten.

De voordelen van een een natuurlijke zwemvijver

Zwemmen in een natuurlijke zwemvijver kent veel voordelen ten opzichte van een normaal zwembad. Het is dan ook een goed alternatief voor een chloor zwembad. Dit zijn de voordelen van een natuurlijke zwemvijver:

  • Geen chemische toevoegingen zoals chloor. Het zwemwater van een biologische zwemvijver geeft u een prettig huidgevoel.
  • Algen hebben geen kans door de speciale filtertechniek, daardoor geniet u altijd van heerlijk, helder zwemwater.
  • Een zwemvijver komt in vele vormen: creëer een nieuwe dimensie in uw tuin die perfect past binnen uw huidige tuinontwerp.

Wat kost een zwemvijver?

Wilt u meer weten over het aanleggen van een natuurlijke zwemvijver of een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan!