Skip links

Goed en eerlijk advies

Ik ben Maarten de Waal, eigenaar van De Waal Hoveniers. Mijn specialiteit is zwembaden en dan vooral biozwembaden. Wist u dat ik jaarlijks tientallen biozwembaden aanleg in binnen- en buitenland? Dit doe ik vaak samen met een team van hoveniers, waarbij we gaan voor topkwaliteit. Daarom ben ik de officiële dealer van BIOTOP: de absolute nummer 1 in biozwembaden.

Toch gaat het vaak verder dan alleen een zwembad. Zo realiseren wij prachtige tuinen voor iedereen. Daar zijn we trots op. Samen met u maken we graag een plan.

Uw wensen worden geïnventariseerd en de ligging van uw tuin, zon en schaduw, grondsoort e.d. worden hierin opgenomen, met uw ideeën, onze kennis en jarenlange ervaring komt uw droom(tuin) tot stand. Een tuin met een (bio)zwembad waar u hopelijk vele jaren plezier van heeft.

Trots op onze tuinen

Alle facetten die met de tuin te maken hebben, gaan we niet uit de weg. O.a beregening in de tuin, houtwerk zoals priëlen en schuttingen, vijveraanleg, zwembad- of zwemvijveraanleg en meer.

We gaan pas weg als u echt tevreden bent. Daarom zijn wij trots op onze tuinen!

Wilt u graag een biozwembad aanschaffen? Of de complete tuin aanpakken? Wij informeren u graag! Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.