Skip links

Rond of vierkant biozwembad?

Met een biologisch zwembad of zwemvijver wordt uw tuin een heerlijke rustoord. Waarom zou u nog op vakantie gaan? U bepaalt welke stijl het zwembad of zwemvijver krijgt. In de klassieke stijl, met strakke lijnen of geheel natuurlijk, de bijzondere werking van schoon en helder water fascineert in elke vormgeving. Gun uzelf deze speciale luxe voor uw thuis en schep met uw zwemvijver een oase van rust en ontspanning.

Zwemvijver ‘natuur’

De „natuur“-zwemvijver doet iedereen die graag veel groen om zich heen heeft veel plezier. Planten omringen het zwemgedeelte en roepen een volkomen nieuwe levenservaring op. Deze vijver past bijzonder goed bij de natuurliefhebber die door een zwemvijver extra leefruimte voor zichzelf alsook voor flora en fauna wil scheppen en in harmonie met de natuur wil leven.

Zwemvijver ‘klassiek’

Zij die zich verheugen op tijdloze schoonheid kiezen voor de geheel klassieke variant van de zwemvijver. Het rechthoekige zwemgedeelte wordt van het regeneratiegedeelte min of meer afgesloten. Elegant gaat deze oase op in uw tuin en schenkt u daarmee een volledig nieuwe lifestyle.

Zwemvrij ‘design’

Voor designliefhebbers en vrienden van rechte lijnvoering biedt zich de „design“-variant als perfecte zwemvijver aan. Deze kenmerkt zich door extravagante vormen. Verschillende materialen harmoniseren goed met elkaar en gezamenlijk leveren ze een smaakvolle compositie met een zekere flair op. Duik in de nieuwe demensie van natuurlijke puurheid.