Skip links

Water voelde nog nooit zo goed

Een duik in schoon en helder water geheel zonder chemische toevoegingen. Vooral op warme dagen neemt het verlangen naar afkoeling in het frisse water toe, het allerliefst in de eigen tuin. Maar hoe bereik je zo een ideaal met een waterkwaliteit waarvan je alleen maar kunt dromen?

Zwemvijver

Met een zwemvijver schept u voor uzelf een onbezorgde plek waar het goed toeven is en waar u plezier beleeft aan het dagelijks zwemmen, dicht bij de natuur. Door de gedetailleerde planning en individuele aanpassing aan de bestaande architectuur sluit de zwemvijver naadloos aan bij de tuin en creëert een oase van rust.

Het wezenlijke doel van het natuurlijke ontwerp is de indruk te wekken dat de zwemvijver er altijd al is geweest. Het kalme en heldere water brengt nieuwe levenskwaliteit in uw tuin en geeft ontspanning en rust. Een bescheiden en natuurlijke vormgeving, zachte ronde vormen zoals strelende en speelse oevers karakteriseren de zwemvijvers van BIOTOP.

Voordelen van een BIOTOP zwemvijver

Er zijn verschillende voordelen van een BIOTOP zwemvijver. Naast dat het er levendig en natuurlijk uitziet is het zwemmen in een zwemvijver een onvergelijkbaar goed huidgevoel door het schone water, wat vrij is van chemicaliën

Oase van rust en ontspanning

Met een zwemvijver vergroot u de tuin als een venster naar een nieuwe wereld. In de klassieke stijl, met strakke lijnen of geheel natuurlijk, de bijzondere werking van schoon en helder water fascineert in elke vormgeving. Gun uzelf deze speciale luxe voor uw thuis en schep met uw zwemvijver een oase van rust en ontspanning.